(Detta riskerar att vara ett väldigt nördigt inlägg… )

Under några veckor har jag sett fram emot att Wesley Hill och Karen R Keen äntligen skulle mötas i ett samtal. När eventet gick av stapeln förra veckan så googlade jag lite för att få fatt i några kommentarer. Plötsligt dök hela inspelningen av föreläsningen upp på Youtube. Jag han se ca 30 minuter innan jag var tvungen att springa vidare. Dagen efter var videon borta… och så idag, plötsligt, så dyker det upp en äkta gammal hederlig bootleg! (EDIT — Nu har den officiella videon släpts).

Så … mina vänner. Välkomna att lyssna. Mina två favoritteologer i detta samtal.

Vill du veta lite mer om sammanhanget så finns det här:

https://www.wheaton.edu/academics/school-of-psychology-counseling-and-family-therapy/sexual-and-gender-identity-institute/upcoming-events-/the-streckert-lecture/