Den här boken är ett absolut måste för den som vill förstå den förändringsprocess som pågår inom evangelikal kristenhet i USA. Justin Lee Berättar sin livshistoria samtidigt som han beskriver den smärtsamma berättelsen om kyrkans oförmåga att möta och ge god vägledning och kärlek till en kristen homosexuell person. Justin ger ett viktigt bidrag til förståelsen för de negativa och destruktiva sidorna av Ex-Gay-rörelsen. Han avslöjar också hur de med sitt sätt att vrida på betydelsen av orden ”Gay” och ”homosexual” kunde få människor att tro att det fanns stora möjligheter att bli fri från homosexualitet.

Justin Lee grundade Gay Christian Network och ledde den organisationen fram till sommaren 2017. Idag har de bytt namn till Q Christian Fellowship

Justin Lee bloggar idag på bloggen Geeky Justin.